There is another way...

Het eerste wat ik deed toen ik op kamers ging wonen, was een pakje Winner shag kopen. Die shag stond symbool voor vrijheid! Ik was 18 jaar en had nauwelijks bewustzijn over een gezond lichaam. Mijn hele leven struggelde ik met een chronische en regelmatig ernstige benauwdheid. Ik was een astmatisch kind, zo was dat toen. De remedie bij ons thuis was Fenegan (een medicijn dat nauwelijks de bronchiën verwijd maar vooral versuft) en een kop warme melk. Veel later ontdekte ik dat melk slijmvormig is, dus contra productief. Maar goed zo ging dat toen. Het was in ieder geval zorgzaam bedoeld. Als student in de grote stad Amsterdam ging ik voor het eerst alleen naar een huisarts die mij een puffer voorschreef. Er ging een wereld voor me open, ik kreeg meer lucht dankzij deze medicijnen en ondertussen rookte ik gewoon door.

 

There is another way

Er bleken alternatieven te zijn, ik ging op zoek. Wekelijks sapvasten en naar een voetreflexzone therapeut. Dit ging ik ook zelf leren en de voeten van anderen behandelen want zo was ik; dát delen waar ikzelf enthousiast over werd. Een aaneenschakeling van ‘aha belevingen’, nieuwe passies en overtuigingen. Veel was van voorbijgaande aard maar een aantal zaken integreerde ik in mijn leefstijl. Gezonde voeding, waaronder water drinken, werd een rode draad in mijn leven en dagelijks supplementeren een must, omdat ik weet dat we niet alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgen. Door meer kennis en ervaring werd ik in staat om andere keuzes te maken, leerde ik om consequenter en gelijktijdig zachter voor mijn lichaam en geest te zijn.

In mijn zoektocht door het leven naar dat wat voor mij werkt ben ik in september 2014 bij de essentiële oliën van döTERRA een soort van thuis gekomen. Wat een rijkdom en wat een veelvoud van mogelijkheden! De oliën ruiken heerlijk en dagelijks het lichaam aanraken doet zo goed. Geleidelijk herstelt mijn lichaam van allerlei ongemakken (kleine en grotere klachten) en heeft het een positieve mentale uitwerking. Met de olie een gelukkiger mens!

 

Essentiele oliën van döTERRA

De kern van de essentiële oliën van döTERRA is voor mij kwaliteit en veiligheid! Kijk naar het filmpje hieronder en misschien kan jij dat ook herkennen. Ik heb voor mezelf besloten om de oliën te ontdekken en ze te leren gebruiken. Dat gun ik iedereen! Dit is zelfzorg in optima forma. Zelf verantwoordelijk zijn, zelf kiezen, zelf ontdekken wat voor je werkt. Ik hou van de mogelijkheden die döTERRA biedt om die persoonlijke zelfstandigheid te benutten.


 

  • Als je advies nodig hebt, of persoonlijke begeleiding, dan ben ik er voor je
  • Als je de essentiële oliën wilt gaan uitproberen in jouw gezin en je weet nog niet hoe, laten we ermee beginnen
  • Als je wilt meegroeien met een team en van de kennis en ervaringen van anderen wilt leren, dan zijn daar allerlei mogelijkheden, we nemen je mee
  • Vanaf zomer 2020 kun je een Aromatouch massage bij mij inplannen, zie over Aromatouch het filmpje op de aromatouch pagina.

 

JINCARE is afgeleid van de naam JINCASE en dus ook van het ‘just in case’ oftewel ‘just in care’.

Het betekent zorgen voor jezelf op het juiste moment..

 

Welkom bij JINCARE


Vul het contactformulier in met jouw vraag en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Weet je welke olie jij wilt gaan gebruiken, maak dan gerust gebruik van de bestelmogelijkheid hier.

Wil jij ook met de zelfzorg mogelijkheid van doTERRA starten en gebruik maken van de korting en het aantrekkelijke spaarprogramma, klik dan hier