Take you oils everywhere...


Als je eenmaal de heilzame werking van essentiële oliën hebt ervaren dan wil je ze altijd bij je hebben, voor ‘just in case’. Jincase heeft voor jou het perfecte tasje met de luxe en natuurlijke uitstraling van zacht leder, die past bij de kostbare oliën. Ieder tasje wordt met de hand gemaakt, heeft een uniek karakter en gaat een leven lang mee!

 

Tasje voor het leven! Essentiële oliën verdienen een mooi tasje dat daar speciaal voor ontworpen is. Duurzaam met een natuurlijke uitstraling en van de hoogste kwaliteit zacht leder. Ieder tasje wordt met de hand gemaakt, daardoor is ieder tasje uniek. Het is een puur Nederlands product. Het tasje van Jincase zal de aandacht op zich werpen en daarmee op het geschenk wat erin zit; de geurende essentiële oliën. Je zult extra trots zijn op je oliën. Dit tasje is voor het leven!


Just in Case! In vroegere tijden waren essentiële oliën alleen voor koningen en koninginnen. Ze parfumeerden hun lichaam en namen ze mee op reis als geschenk voor een voornaam persoon. Tegenwoordig zijn zuivere oliën voor ons toegankelijk en betaalbaar. En het blijft een kostbaar geschenk. Voor jezelf of voor een ander. Je wilt je oliën overal kunnen gebruiken dus met Jincase altijd je favoriete oliën bij de hand, voor ‘just in case’.

 

Welke Jincase kies je?

Hoeveel oliën je hebt en hoe je ze gebruikt zal jouw keuze bepalen voor welke Jincase je kiest. Veel klanten bouwen hun Jincase in de loop van de tijd uit. Ze beginnen vaak met een basistasje of een massageschort. Het bereiken van een nieuwe rank, verjaardag of met kerst zijn uitgelezen momenten om de Jincase lijn uit te breiden.

 


JINCASE OP MAAT

 

Op maat! Op maat betekent afgestemd op jouw persoonlijke wens:

 

  • Wil je een Jincase product inclusief oliën bestellen? Dat kan, vul het contactformulier onder de knop service in.
  • Wil je een speciale aanpassing aan een Jincase product?, bijvoorbeeld een riem bij de grote tas of een ander handvat of een kleinere of grotere maat massageschort? Dat kan, vul het contactformulier onder de knop service in.
  • Wil je Jincase product cadeau geven en heb je daarbij nog een speciale wens, bijvoorbeeld wat betreft de verpakking? Dat kan, vul het contactformulier onder de knop service in.
  • Wil je een Jincase cadeau geven, koop in de webshop een tegoedbon.

 

*Let op: Maatwerk kan niet worden geretourneerd.