Sinds september 2014 zijn essentiële oliën in mijn leven. Ik hou van de oliën! Ik kreeg een aantal kleine flesjes van een vriendin en voelde gelijk aan dat het een kostbaar en liefdevol geschenk was. Ik gebruik vanaf die tijd iedere dag whisper als parfum (een druppeltje achter mijn oor), een heerlijke vrouwen blend met onder andere patchoeli, bergamot, ylang ylang en vanille. Deze olie geeft me meer zelfvertrouwen en een krachtigere uitstraling. Iedere dag gebruik ik meerdere oliën voor mijn eigen gezondheid, kleine en grote ongemakken en serieuze problemen. Dagelijks smeer ik mijn voetzolen in met olie, gebruik ik iedere nacht een diffuser om mijn stemming te beïnvloeden en heb ik rollertjes in mijn tas die ik onderweg gebruik. Dat ik de olie met andere mensen kan delen maakt mij het meest enthousiast. Als een kind valt of een vriendin heeft last van opvliegers, ik heb altijd iets bij de hand. Dat heeft me gemotiveerd om tasjes te ontwerpen die ik qua uitstraling vind passen bij de rijkdom en luxe van de oliën. Waar ik meerdere oliën in kwijt kan, waarmee Ik kan opvallen en de oliën onder de aandacht van anderen krijg. Dus voor ‘just in case’.

Ik ben trots op mijn tasjes en ik hoop dat jij er ook van gaat genieten.

 

Sinds september 2016 is Jincase een feit. De eerste twee Jincase tasjes hebben de basis gelegd voor een hele reeks Jincase ontwerpen. Klanten gingen mij vragen of ik iets kon maken voor de Aromatouch massage, tasjes voor verschillende hoeveelheden samples en of ik ook groot wilde gaan ontwerpen. Gaandeweg ontstond er een hele lijn. Er zijn klanten die breiden hun Jincase collectie gestaag en graag uit. Ikzelf heb ook zo mijn favoriete tasjes, die ik altijd bij me heb of vaak meeneem. Jincase biedt de beste mix van schoonheid en gebruiksgemak.


 

Jincase is een oer Hollands product, iedere Jincase wordt volledig met de hand gemaakt en is uniek. Service betekent voor mij snel leveren, maatwerk en vooral persoonlijke aandacht. Je kan een Jincase aanschaffen via deze website. Sommige klanten hebben wat meer tijd nodig en willen eerst zien, voelen en erover dubben. Dat kan natuurlijk ook! Regelmatig vind je mij met mijn Jincase tijdens de vele events in Nederland en elders in Europa. Zoek me op, ik vind het leuk om je te ontmoeten.

Het klopt ik ben trots op mijn Jincase tassen, sleutelhangers en massageschorten. Toch ben ik nog trotser op wat erin zit en wat ermee vervoerd wordt, namelijk die kostbare olie. Ik hou van de olie, geef graag een sample weg, begeleid een klant met het behalen van gezondheidsresultaten én ik geef graag een Aromatouch massage. Ik bied dus ook Jincare.

Welkom bij Jincase en Jincare.

TAKE YOUR OILS EVERYWHERE...


Just in 'case'....

just in 'care'...